hannabjorkdahl

Mitten på mars

Hej där!

Long time, no see. Jag kommer nog aldrig riktigt komma igång med bloggandet precis som jag vill hehe. Motivationen till det sviktar ständigt och jag vill inte att det ska vara ett nödvändigt ont, så därför blir det dessa dippar med jämna mellanrum. Aja, ska försöka lite kort att uppdatera om den senaste tiden sedan jag postade ett blogginlägg senast (dvs för en månad sen). 

 

Jag har fortsatt att följa en glutenfri diet, men har de senaste två helgerna unnat mig godis som inte har gett något bra utslag på magen..så gissa vem som ska strunta i det nu till helgen..Annars äter jag som jag ska och det funkar väl rätt bra. Dock spökar magen gärna så fort jag slarvar, så nu får det bli slut på det, för är så trött på att magen inte funkar som den ska. På träningsfronten går det väl också framåt. Foten känns, en månad senare, betydligt mycket bättre och jag har, sedan förra måndagen, börjat träna styrka och kondition utan bandage till och med. Så avverkade 4 löprundor förra veckan samt har hunnit med en denna vecka utan bandage och det har gått bra hittills. Vågar inte säga mer än så. Förra veckan blev det inte så mycket styrka, utan lade mer fokus på löpningen, då jag hade noll energi på tisdagen bland annat (precis som veckan dessförinnan) och så bara blev det så. Hade dock betydligt mycket mer energi i söndags på löpturen och även under gårdagens träningspass, så då passar man på att njuta lite extra och ta tillvara på det. Om vi ser över mitt löpningsmål, där jag ska försöka springa 2000 km innan året är slut, så ligger jag just nu på 326.51 km, vilket är 16,3 % av det jag ska klara av. Så jag ligger en bit efter och borde egentligen ligga på strax under 400 km för att vara med i spelet, men har haft en del motgångar med resa i början av året, sedan stukningen med foten och små förkylningar och så. Men det kommer, får vi hoppas. Hänger i så gott jag kan i alla fall.

På studiefronten är det mindre än 3 månader kvar tills jag beräknas ta examen (!) och det är heeelt sjukt. Vi läser just nu en metodkurs där vi ska göra en examinationsuppgift för den kvantitativa delen och en för den kvalitativa och sedan ska vi skriva ett PM innan vi ska vara färdiga med examensarbetet/C-uppsatsen till sommaren. Så det är så lite kvar och jag är redan färdig med den kvantitativa uppgiften och ska sitta lite med den kvalitativa idag och skriva färdigt PM:et, så att det bara är examensarbetet kvar sedan (som jag btw redan har kommit igång med så klart). Så det rör sig hela tiden framåt och det märks att det inte är mycket kvar nu. Har ingen föreläsning på 2 veckor nu och den är inte ens obligatoriskt, utan de har lagt in en extra tid för de som behöver extra handledning med metodkursen och den ena uppgiften är ju redan färdig, så vi får se om den ens kommer behövas för min del. Så det är så himla skönt, så får vi se vad som händer efter detta sen till hösten.

På jobbfronten sökte jag jobb måndagen den 26 februari, typ 15 olika extrajobb samt sommarjobb. Dagen därpå hörde min chef av sig att ett av de jobb jag hade sökt hade hört av sig till henne som referens. Redan (!) tänkte jag och tänkte väl att de vill vara ute i god tid. Sedan ringde de mig någon timme senare och så pang, så hade jag ett sommarjobb fixat. De var väldigt nöjda med min referens och mina tidigare erfarenheter inom hemtjänsten, så ska få jobba inom samma sektor fast på Hammarö nu istället. Ska även börja småjobba lite innan sommaren, när jag får tid över för att få in lite extra pengar och få lite erfarenhet innan sommaren drar igång ordentligt. 

Så det är mycket som händer just nu. Mycket som går framåt. Har sökt stipendium i år igen, så får se hur det går. Har fått bokad tid för att båda åka till sjukhuset och kolla prover som jag ska ta innan och se hur vi ska röra oss framåt med glutenintoleransen. Jag ska även till sjukhuset nästa vecka på gruppmöte med hur man ska äta glutenfritt och få lite tips och råd kring det, vilket är toppen. Jag har hållit några extra pass med functional toning den senaste tiden, där jag höll i det 3 gånger förra veckan - vilket var sååå kul. Deltagarantalet är också bra, där jag låg på fullt pass fyra veckor i rad, innan jag fick en dipp under den femte veckan och inte lyckades få fullt på passet. Men hade fullt igår och även förra måndagen och det är så himla kul. Det glädjer en instruktörs hjärta, att medlemmarna kommer och går på mina pass och tycker att det är kul. 

Hanna Björkdahls foto.Hanna Björkdahls foto.Hanna Björkdahls foto.

19 feb 2018                                                               20 feb 2018                                                                 23 feb 2018Hanna Björkdahls foto.Hanna Björkdahls foto.Hanna Björkdahls foto.

25 feb 2018                                                             2 mars 2018                                                               3 mars 2018

Hanna Björkdahls foto.Hanna Björkdahls foto.Hanna Björkdahls foto.

6 mars 2018                                                            9 mars 2018                                                             11 mars 2018

Hanna Björkdahls foto.

Löptur avklarad igår ute i slasken och vattenpölarna. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas